Mindfulness in De Stadstuin Utrecht

In 2008 zijn we gestart met het Bureau voor Mindfulness en hebben we onze eerste Mindfulness training gegeven in Utrecht. In de loop der jaren hebben we trainingen en workshops gegeven op verschillende locaties in en rond het centrum van Utrecht. We hebben gebruik gemaakt van mooie trainingsruimtes aan de Oudegracht en de afgelopen jaren maken we veel gebruik van locaties aan de Nieuwegracht en het Oorsprongpark.

In 2018 hebben we ook verschillende trainingen en workshops gegeven in De Stadstuin in Utrecht. We zijn heel blij met deze locatie. De Stadstuin is een creatieve hotspot in Utrecht. Het is een inspirerende werkomgeving voor freelancers, start-ups, creatieve ondernemers en midden en kleinbedrijf. Een fijne plek om te werken en  je kan er ook gezellig lunchen, eten of borrelen.

De locatie van De Stadstuin is op de Europalaan 20. Je kan er gratis parkeren met de auto, 1 bushalte vanaf Utrecht Centraal, 20 minuten met de bus vanaf de Uithof en 10 minuten met de fiets vanuit het centrum.