Mindfulness App

Speciaal op verzoek van onze deelnemers hebben we samen met een team van ervaren psychologen een Mindfulness App ontwikkeld. In 2011 was dit de eerste Nederlandstalige Mindfulness App. Deze app ondersteunt en inspireert bij het trainen van Mindfulness en wordt inmiddels door tienduizenden mensen dagelijks gebruikt.  Frits Koster een bekende Nederlandse meditatieleraar heeft ook een bijdrage geleverd aan de app met een aantal mooie oefeningen die in de app te vinden zijn.

De app is beschikbaar voor iPhone, iPad, iPod en Android phone & tablet! Er is een gratis versie die je kan uitgebreiden tegen een vergoeding. De inkomsten die we hieruit krijgen gebruiken we voor verbetering en verdere ontwikkeling van de app.  We hebben al vele nieuwe versies gelanceerd.

Inspiratie
Op de app staan alle geleide Mindfulness oefeningen (in studio kwaliteit) uit de 8-weekse Mindfulness  training zodat je waar je ook gaat kan oefenen met Mindfulness. Verder geeft de app aanwijzingen over hoe je Mindfulness in de dagelijkse praktijk kan brengen. De app maakt het mogelijk om kennis te maken met Mindfulness en om je verder te verdiepen en te oefenen.

De app is te vinden in de Appstore en Google Play.
Ga via je telefoon of tablet naar www.mindfulnessapp.nl en kies daar voor de button
iPhone,iPad of Android en koop de app direct.