Maandag 27 februari 2017 start de training: Mindfulness & Persoonlijk Leiderschap
In deze Mindfulness training voor profssionals maak je kennis met de verschillende Mindfulness oefeningen en sta je stil hoe je Mindfulness kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling.

Met aandacht aanwezig zijn, omgaan met stress en inzicht in eigen patronen in de werksetting zijn de centrale thema’s. Thema’s zijn verder: persoonlijk leiderschap en communicatiestijlen.

De training bestaat uit vier trainingsdagen en drie coachingsgesprekken. Eens per twee weken op maandag (van 10.00 uur tot 16.00 uur) komen we bij elkaar in Utrecht.  Tijdens de bijeenkomsten worden de thema’s besproken en oefenen we met Mindfulness. Deelnemers maken kennis met Mindfulness en de Mindfulness oefeningen. Het zelf oefenen doe je ook thuis en op het werk. Er zijn formele oefeningen zoals zittend mediteren en eenvoudige lichaamsoefeningen. Daarnaast zijn er ook informele oefeningen; het toepassen van Mindfulness thuis en op het werk.  Het zelf oefenen is een belangrijk onderdeel van de training. Het helpt bij de eigen ontwikkeling. We vragen van deelnemers om hier in ieder geval een half uur per dag voor uit  te trekken.

Meedoen aan deze training betekent dan ook dat je acht weken lang aan een intensief programma mee gaat doen. Het proces van leren aandacht geven aan wat er van moment tot moment is gaat niet vanzelf. Het kost in het begin tijd, aandacht en energie. Het volgen van de training en zelf oefenen is de enige manier om te weten waar het echt om gaat en wat Mindfulness voor jou betekent. Je kan het zien als een experiment. Schort je oordeel voor wat het is even op en geef jezelf de kans om er ten volle van te proeven.

Voor wie?
De training is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van Mindfulness, beter wil leren omgaan met stress en zich verder wil ontwikkelen als professional. Zowel mensen met als zonder ervaring in Mindfulness kunnen deelnemen.

Interesse?
Als je nieuwsgierig bent naar deze training kan je je aanmelden. Er volgt dan eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we ook stil staan bij je persoonlijke ontwikkelvraag. Deze afspraak is het eerste coachingsgesprek. Na afloop van dit gesprek bepaal je of je je definitief opgeeft voor de training. Halverwege de training en en na circa 8 weken vinden het tweede en derde coachingsgesprek plaats.

Investering
Investering: 850 euro exclusief 21% BTW en inclusief drie coachingsgesprekken, materialen, locatie en lunches (dus geen bijkomende kosten meer).

Data
27 februari, 13 en 27 maart en 10 april 2017 van 10.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Oorsprongpark 7 in Utrecht

Docent / trainer
Saake Buwalda geeft deze Mindfulness training.

Ervaar het zelf
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@mindfultraining.nl of maak gebruik van het contactformulier.