Meer focus en minder stress in je studie

Bureau voor Mindfulness geeft op hoge scholen, universiteiten en carrièredagen Mindfulness trainingen en workshops aan studenten. Het studentenleven is een hectische en uitdagende periode in je leven. Je leert veel en groeit als persoon en ook ervaar je druk want er is steeds minder tijd en geld beschikbaar voor je studie. Vaak is de stad waar je studeert en gaat wonen nieuw. Je ontmoet nieuwe vrienden en vriendinnen. Mogelijk ben je ook lid bij een vereniging. Daarnaast heb je een bijbaan om leuke feestjes en alles te bekostigen. Ook ga je nog regelmatig terug naar je familie en bezoekt oude vrienden. Kortom je hebt een volle agenda en er speelt veel tegelijk!

Hoe zorg je er voor dat in deze omstandigheden je batterij goed opgeladen is en je lekker in je vel zit? Hoe zorg je er voor dat je de juiste focus vindt in je studie en dagelijks leven?
In de trainingen en workshops laten we ervaren hoe aandachttraining hierbij kan helpen. Recent gaven we workshops en trainingen bij de Hogeschool van Amsterdam, Universiteit Utrecht, Universiteit Leiden en de TU Delft. Deze trainingen werden hoog gewaardeerd door de eenvoud en praktische toepasbaarheid. Ben je student of werk je met studenten en wil je meer weten over de mogelijkheden voor studenten neem dan graag contact met ons op en dan kijken we hoe we elkaar kunnen versterken!

Hartelijke groet,

Saake Buwalda en
Nienke Buwalda

In de bijeenkomsten ervaar je zelf hoe het werkt en geven we duidelijke toelichting.
Met behulp van ons online leerplatform met handige Mindfulness App kan je daarna zelf verder aan de slag!